Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@03:22:19 GMT

ماجرای نامه‌ شهید لاجوردی به آیت‌الله رییسی

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۹۴۶۶

ماجرای نامه‌ شهید لاجوردی به آیت‌الله رییسی

به گزارش ایران آنلاین، اول شهریور ١٣٧٧ که منافقین، لاجوردیِ شصت و سه ساله را در حجره کوچک روسری فروشی اش شهید کردند، شاید کمتر کسی حواسش بود بچه‌های فرقان هم داغدار مردی هستند که مسیر زندگی‌شان را تغییر داد.

به نقل از موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی، در تاریخ انقلاب، نام اسدالله لاجوردی با موضوعات و نام‌های مختلفی گره خورده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین ماه‌های پس از پیروزی انقلاب، اولین گروهی که دست به ترور سران نظام زد، فرقان بود که اردیبهشت ۵٨ را با خون قرنی و مطهری گلگون کرد. هشت ماه بعد وقتی اعضای جوان و کم سن و سال فرقان دستگیر شدند، میزبانشان اسدالله لاجوردیِ چهل و چندساله بود که تا همین پارسال جزو زندانیان رژیم شاه بود.

لاجوردی که تجربه چندسال زندانش باعث شده بود جریانات فکری مختلف را بشناسد، همان روزهای اول دریافت بدنه‌ی نوجوان و جوان فرقان، ناآگاهانی هستند که در مسیر غلطی گرفتار شده‌اند. این شد که آقای دادستان پرونده فرقان، برایشان پدری کرد. با آنها هم‌سفره شد، گپ زد، بحث عقیدتی کرد، پای شبهات عقیدتیشان نشست و پاسخ گفت، کتاب داد، خلاصه صبح تا شب و شب تا صبح با آنها زندگی کرد تا برسند به اینکه انتخابشان اشتباه بوده است. نتیجه اینکه تعداد قابل توجهی از بچه‌های فرقان، تواب و پس از مدت کوتاهی، آزاد شدند.

لاجوردی که آنها را خوب می‌شناخت و می‌دانست توبه‌شان واقعی است، در سال‌های بعد هم هوایشان را داشت. در پیدا کردن شغل و استخدام، در گرفتاری‌های زندگی. اوایل دهه هفتاد، یکی از بچه‌های فرقان ناگهان متوجه شده بود به بهانه‌ یک موضوع فرعی، پرونده اش را مجددا به جریان افتاده است. لاجوردی که حالا ریٔیس سازمان زندان‌های کشور بود دست به قلم شد و به دادستان تهران نامه نوشت و به صدق و سلامت او شهادت داد.

ماجرای نامه‌ شهید لاجوردی به آیت‌الله ریٔیسی

اول شهریور ١٣٧٧ که منافقین، لاجوردیِ شصت و چندساله را در حجره کوچک روسری فروشی اش شهید کردند، شاید کمتر کسی حواسش بود بچه‌های فرقان هم داغدار مردی هستند که مسیر زندگی‌شان را تغییر داد.

شهید لاجوردی در سال ۱۳۱۴ در تهران متولد شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا سال ۱۳۶۳ عهده دار مسئولیت دادستانی انقلاب اسلامی بود. وی از سال ۱۳۶۸ به عنوان دومین رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور برگزیده شد و قریب به یک دهه این مسئولیت را به عهده داشت.

انتهای پیام/

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بچه های فرقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب

در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی، مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام کشورمان، صبح امروز (دوشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی امام و رهبری

دیگر خبرها

  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • کتاب «آقاسید محمود» به نمایشگاه کتاب می آید
  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • نامه ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی به رهبر انقلاب
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس